Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Οιχαλία: …Ισομετρική διαφορά …και αδιαφορία



Άμα, συμπτωματικά, σας φέρει ο δρόμος κατά την πολύπαθη Οιχαλία, καθώς θα περνάτε τη Γέφυρα του Κουράλιου ποταμού θα νοιώσετε το πρώτο δυνατό ταρακούνημα !!
Μην ανησυχείτε όμως είναι από τα «έργα ανάπτυξης», που σας καλωσορίζουν στην Οιχαλία ..της «ανάπτυξης», της «πληθυσμιακής έκρηξης» και της «οικονομικής ανθοφορίας»..!!!

Βέβαια όσο περισσότερο θα τρέχετε τόσο καλύτερα θα «απολαύσετε» αυτό το γκαπ-γκουπ, γκαπ-γκουπ και κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τη Γέφυρα.

Ω ! μην ανησυχείτε, είναι ο τρόπος που η Οιχαλία καλωσορίζει, επτά χρόνια τώρα νυχθημερόν, τους επισκέπτες στην πόλη των «έργων –έργων και έργων»!

Όχι η ισομετρική διαφορά στα συγκεκριμένα σημεία, δεν είναι τεχνητή, - όπως τα γνωστά «σαμαράκια των δρόμων, - αλλά έργο του πανδαμάτορα χρόνου.

Δικαίως θα αναρωτηθείτε τώρα : «Καλά και δε ρίχνουν , επτά χρόνια τώρα, εκεί έναν κουβά άσφαλτο;

Α ! Σας παρακαλούμε η Οιχαλία δεν ασχολούνται με λεπτομέρειες !!

Εμείς μιλάμε για έργα ανάπτυξης και διαχρονικότητας , δεν έχουμε χρόνο για επουσιώδη, ασχολούμαστε αποκλειστικά με «σοβαρά έργα».

Φυσικά ο σημερινός,- κατηγορούμενος δικαστικά για παράνομες πράξεις,- δήμαρχος, κινείται από και προς την Οιχαλία, πάντα, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου και έτσι μάλλον δεν πολυσκοτίζεται γι΄ αυτό το γκαπ-γκουπ, γκαπ-γκουπ και τις τυχόν βλάβες, που μπορεί να υποστεί ένα όχημα, από την καθημερινή αυτή δοκιμασία- ταλαιπωρία όλο το χρόνο, όλα τα χρόνια.

Από την άλλη κατανοούμε ,βέβαια, την προσωπική αγωνία του ιδίου , καθώς και άλλων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας , που τείνουν να καταντήσουν μόνιμοι θαμώνες των Δικαστηρίων, αλλά ο Δήμος και οι Δημότες της Οιχαλίας έχουν και εκείνοι τις δικές τους αγωνίες και τα δικά τους προβλήματα, τα οποία περιμένουν να τα λύσουν αυτοί τους οποίους επέλεξαν- ψήφισαν γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ας ρίξουν επιτέλους έναν «κουβά» άσφαλτο, τόσο δύσκολο είναι;

Πιστεύουμε να προλάβουν, γιατί οι Οιχαλιείς στείλανε ήδη το μήνυμα: «Τους αλλάζουμε, δε βουλιάζουμε» και ησυχάζουμε!!!

Ιωάννης Ρίζος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes