Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Δεκαήμερο προσφορών από τους Τρικαλινούς εμπόρους


Προσφορές από τη Δευτέρα και για δέκα ημέρες σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης των Τρικάλων, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.
Δεκαήμερο προσφορών ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στην απόφαση αυτή κατέληξε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, όπως τόνισε ο πρόεδρος των Τρικαλινών εμπόρων, Χρ. Καλλέας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, καθώς διανύουμε μια περίοδο που η κίνηση είναι υποτονική στα τοπικά καταστήματα, με στόχο να επωφεληθούν όχι μόνο οι έμποροι αλλά και οι καταναλωτές.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο κ. Καλλέας, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ο Εμπορικός Σύλλογος σχετικά με την κίνηση στην τοπική αγορά είναι απογοητευτικά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πολλές εμπορικές επιχειρήσεις βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης.

Έτσι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει ξεκινήσει ο Εμπορικός Σύλλογος από πέρυσι τα Χριστούγεννα και συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα προχωρήσουν και σε δεκαήμερο προσφορών ώστε να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στα τοπικά καταστήματα.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι την περίοδο αυτή ξεκινούν οι φθινοπωρινές αγορές, ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας, από τις 14 και μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, θα διαθέτει τα προϊόντα με μειωμένες τιμές.

Στο δεκαήμερο προσφορών θα συμμετέχουν, όπως ανέφερε ο κ. Καλλέας, οι περισσότεροι καταστηματάρχες, ενώ τα είδη που θα πωλούνται θα είναι όχι μόνο καλοκαιρινά ή όσα έχουν μείνει στα ράφια από πέρυσι το χειμώνα, αλλά και της φετινής σεζόν σε προσιτές τιμές και καλής ποιότητας.
e-enimerosi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes