Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα προσπάθεια αναπτέρωσης του ηθικού με επίθεση στις… δημοσκοπήσεις



Στην Φαρκαδόνα πραγματοποιήθηκε απόψε η δεύτερη κατά σειρά κεντρική περιφερειακή εκδήλωση της Ν.Δ. με την κοινή παρουσία των 7 υποψηφίων Βουλευτών του κόμματος.

Στην κυρίως αγροτική και κτηνοτροφική περιοχή της Φαρκαδόνας μέσα από την ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη επιχειρήθηκε η υπεράσπιση του Κυβερνητικού έργου της Ν.Δ. με τον Υπουργό να μην διστάζει να χαρακτηρίζει ως «πράσινα… άλογα» την υποσχόμενη «πράσινη ανάπτυξη» του ΠαΣοΚ.

Οι ομιλητές προχώρησαν σε μια σύγκριση κυβερνήσεων της Ν.Δ. με αυτές του ΠαΣοΚ επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να πείσουν το ακροατήριο για την υπεροχή της «γαλάζιας» πολιτικής και ταυτόχρονα να αναπτερώσουν το ηθικό των οπαδών τους, αφού για ακόμη μια φορά έβαλαν στο «στόχαστρο» τις δημοσκοπήσεις που τις χαρακτήρισαν ως «κατευθυνόμενες», ζήτησαν από το ακροατήριο να αποδείξει στην κάλπη ποιο είναι το πρώτο κόμμα στον Νομό.


Ικανοποιημένος δήλωσε από την συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την προεκλογική συγκέντρωση ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Νίκος Μουζακιάρης…
trikalanews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes