Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ



Δεν περιελάμβανε τελικά εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για το νομό Τρικάλων. Σήμερα το μεσημέρι συνεδρίασε το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος επικυρώνοντας τις λίστες των υποψηφίων σε όλους τους νομούς της χώρας.

Στα Τρίκαλα στην επτάδα δεν συμπεριλαμβάνετε τελικά το όνομα του δημάρχου Παραληθαίων κ. Δημ. Οικονόμου για το οποίο πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα. Νέα πρόσωπα είναι η δημοτική σύμβουλος Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη και ο εκπαιδευτικός Γεώργιος Τσιάκαλος.


Αναλυτικά στο ψηφοδέλτιο μετέχουν αλφαβητικά οι: Γάλλου-Δαλκαφούκη Χρυσάνθη δημοτική σύμβουλος Τρικκαίων, Κασσοπούλου Λώρεν μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μαγκούφης Χρήστος πρώην βουλευτής, Μερεντίτη Αθανασία(Σούλα) βουλευτής, Σπαθής Γεώργιος νομαρχιακός σύμβουλος, Τσιάκαλος Γεώργιος εκπαιδευτικός και Χάιδος Χρήστος βουλευτής.
Για ένα αξιόμαχο, ισχυρό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο που θα δώσει προοπτική στους πολίτες κάνει λόγο ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ νομού Τρικάλων κ. Αχ. Μανούρας. Σε δήλωσή του προς την «Ε» αναφέρει τα εξής: «Το ΠΑΣΟΚ στην πορεία για τη νέα αλλαγή προχωρά έτοιμο, έγκαιρα και με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου στο νομό. Με διάλογο, με πειθώ παρουσιάζουμε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της χώρας από την κρίση που την οδήγησε η πολιτική της Ν.Δ. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό αξιόμαχο, ισχυρό και ανανεωμένο θα δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών.
Ο Οκτώβριος του 2009 θα είναι όπως ο Οκτώβριος του ΄81 και του ’93, νικηφόρος για το ΠΑΣΟΚ καθ θα δώσει προοπτική στους πολίτες. Ο δρόμος της αυτοδυναμίας περνάει από τα Τρίκαλα εξειδικεύοντας της προτάσεις μας μπορούμε να διευρύνουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στο ΠΑΣΟΚ».
Δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών
Σε δηλώσεις τους οι 5 επιλεγέντες υποψήφιοι βουλευτές(πλην των νυν βουλευτών) αναφέρουν τα εξής:
Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη: «Είναι πολύ μεγάλη η τιμή να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε το όραμα του Γιώργου Παπανδρέου για μια κοινωνία με αρχές κανόνες και αξίες για μια δίκαιη κοινωνία να γίνει πραγματικότητα».
Λώρεν Κασσοπούλου: «Είναι προφανές ότι η χώρα γυρίζει σελίδα.
Ο κος Καραμανλής παρέδωσε, κάτω από το βάρος των αδιεξόδων που ο ίδιος δημιούργησε, τα ηνία της χώρας στην κρίση του ελληνικού λαού. Οι πολίτες πλέον, έχουν την ευθύνη να επιλέξουν μια άλλη κυβέρνηση, που θα φέρει στην χώρα ανάταξη, ελπίδα, αισιοδοξία, προοπτική. Είναι αποφασισμένοι να επιλέξουν τα πρόσωπα που μπορούν να εκφράσουν την ανανέωση και να προσδώσουν νέο ήθος και ύφος στην πολιτική ζωή.
Στις 4 Οκτώβρη θα ψηφίσουν ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, θα εμπιστευθούν τον Γιώργο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό της χώρας, γιατί επιθυμούν αλλαγή πορείας, ελπίζουν σε μια νέα Αλλαγή».
Χρήστος Μαγκούφης: «Ήρθε η ώρα του λαού. Στις 4 Οκτώβρη η αντιλαϊκή πολιτική της Ν.Δ. και το σύστημα της κυβερνητικής προχειρότητας και ανευθυνότητας, της διαφθοράς και των βαρόνων θα ανατραπεί.
Στις 4 Οκτώβρη ο λαός αποφασίζει και επιλέγει τη δημοκρατική ευθύνη και ικανότητα του ΠΑΣΟΚ για τη νέα διακυβέρνηση και ανασυγκρότηση της χώρας. Ο Γ.Α. Παπανδρέου ως νέος πρωθυπουργός θα κυβερνήσει υποδειγματικά, δίκαια και με δυναμισμό που θα εκπλήξει τους πάντες. Στην πορεία μέχρι τη νίκη η μάχη θα είναι σκληρή. αλλά στο τέλος το ΠΑΣΟΚ θα πάρει την αυτοδυναμία. Το ΠΑΣΟΚ διαθέτει ιδεολογία-αρχές-πρόγραμμα-πρόσωπα. Μεταξύ των προσώπων και εγώ έτυχα της τιμής του Γ. Παπανδρέου και του κινήματος να ξαναδώσω τη μάχη για την νίκη από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή του νομού Τρικάλων.
Στα πρόσωπα αντανακλάται και η δυναμική της πολιτικής και η κομματική προοπτική. Οι ιδεολογίες κερδίζουν τον πόλεμο, τα πρόσωπα κερδίζουν τις μάχες. Με ιδεολογικοπολιτική κατάρτιση, την απαραίτητη γνώση και αστέρευτες ψυχικές δυνάμεις είμαι έτοιμος για τη μάχη και τη νικηφόρα έκβαση του αγώνα.
Συγχαίρω τους συνυποψήφιούς μου και για τη δική τους επιλογή και καλώ όλους τους συντρόφους και τους δημοκράτες του τόπου μας σε νικηφόρα συστράτευση. Ο αγώνας θα δικαιωθεί, για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των συνανθρώπων μας.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς όλοι μαζί στον αγώνα για τη νίκη».
Γιώργος Σπαθής: «Είμαστε όλοι έτοιμοι, μαζί με τους πολίτες, να δώσουμε νικηφόρα τον αγώνα απέναντι στην συντηρητική παράταξη. Να εφαρμόσουμε ένα διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης ώστε να βγάλουμε την χώρα από την οικονομική και κοινωνική κρίση, που την οδήγησε η ΝΔ με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της επί έξι χρόνια.
Όπως πάντα προσωπικά συνεπής σε όλους τους αγώνες, στρατευμένος στις αρχές και της ιδέες της μεγάλης δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις εκφράζοντας τους πόθους και της ανησυχίες της κοινωνίας για να ατυχούμε ευρεία κοινοβουλευτική δύναμη στο τιμόνι της χώρας.
Το μέλλον δεν περιμένει».
Γιώργος Τσιάκαλος: Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από βάθος καρδιάς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου και την Επιτροπή Ανάδειξης υποψήφιων βουλευτών του κόμματος, που στο πλαίσιο της αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφίων, αποφάσισαν θετικά, ως προς τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.
Στο κρίσιμο σταυροδρόμι των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου συγκρούονται διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις. Ο δρόμος της μεγάλης αλλαγής, της δίκαιης κοινωνίας και του κοινωνικού κράτους, ο δρόμος της πράσινης ανάπτυξης είναι ο δρόμος που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον σε όλους μας. Αυτό τον δρόμο έχει χαράξει το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος μας Γ. Παπανδρέου. Σε αυτό το δρόμο καλείστε να είστε συνοδοιπόροι. Προσωπικά θα δώσω μαζί σας τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και για αυτό σας καλώ όλους σε ένα δίκιο και τίμιο αγώνα».
e-enimerosi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes