Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο Sportnews


Ο Βαγγέλης Αγγέλου έσωσε τα Τρίκαλα και ασχολείται πλέον και αυτός με το φάιναλ φορ του Βερολίνου. Με την εμπειρία της συνεργασίας του με τον Ιβκοβιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ελληνας τεχνικός μιλάει στο Sportnews για τον ελληνικό ημιτελικό.

Για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο;


Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε φάιναλ φορ, έχει εμπειρία διαχείρισης ημιτελικού σε πολλές διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως διαθέτει έναν ενθουσιασμό, φαίνεται από το ρεκόρ που έχει κάνει στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη πως μπορεί να διαχειριστεί δύο διοργανώσεις εξίσου καλά, έχει φτιάξει έναν χαρακτήρα αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που χτίστηκε αυτή η ομάδα, έχει ενθουσιασμό και αυτό κρίνει τον ημιτελικό ενδιαφέρον.
Στο Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ, είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες, η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη επιθετικά, η ΤΣΣΚΑ βάζει τα δικά της κριτήρια στο παιχνίδι με άξονα την άμυνα. Θα δούμε ποιος θα επικρατήσει από επίθεση-άμυνα και εύχομαι η μία από τις δύο ελληνικές ομάδες να είναι όσο πιο φρέσκια γίνεται στον τελικό και γιατί όχι να διεκδικήσει με μεγάλες πιθανότητες τον τίτλο.

Θα δούμε κάτι διαφορετικό σε αυτό το φάιναλ φορ;
Σίγουρα, κάθε φάιναλ φορ είναι διαφορετικό, τα φάιναλ φορ έχουν αποδείξει πως οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες κρίνουν αυτά τα παιχνίδια. Οπότε πιστεύω πως θα δούμε υψηλού επιπέδου μπάσκετ σε αυτό το φάιναλ φορ.

Θα πάνε όλα καλά στο Βερολίνο;
Περνάει ένα μήνυμα ότι η μάχη θέλει να μεταφερθεί μέσα στο γήπεδο, αλλά εκπροσωπούν και οι δύο την Ελλάδα και η Ελλάδα έχει ανάγκη αυτές τις δύο ομάδες, αφού δεν είναι διαφήμιση μόνο για το μπάσκετ, αλλά για τον αθλητικό μηχανισμό της χώρας. Πιστεύω όλα θα πάνε κατ ευχήν θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι σ αυτό το θέμα και θα έχουμε ελληνικό χρώμα χωρίς ακρότητες, όπως έχουμε και στην Εθνική ομάδα.

Σεβασμός και χημεία τα μυστικά της παραμονής

Κάθε καινούργιο έχει και τη συμπάθεια, τα Τρίκαλα είχαν μία συμπάθεια στο φίλαθλο κόσμο έδειξαν μία αγωνιστικότητα, πολέμησαν για την ευκαιρία που είχαν που φαινόταν δύσκολη στην αρχή και τα κατάφεραν. Προσπαθήσαμε να γίνουμε μια κοινωνία σαν ομάδα. Να χωρίσουμε το πρόγραμμα σε κατηγορίες, να φτιάξουμε μία ομάδα εργασίας, που θα έπρεπε να δουλεύει ξεχωριστά σε κάθε κατηγορία, τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό ήμασταν πειθαρχημένοι, ήμασταν ενωμένοι. Πιστέψαμε στις αρχές που βάλαμε γιατί είναι πολύ σημαντικό να πιστεύεις κάπου κάναμε μία κοινή προσπάθεια με το στόχο στο ψηλότερο σημείο και τα καταφέραμε.

Τα σημεία κλειδιά;

Ηταν οι 16 παίκτες που δούλευαν, αλλά ταυτόχρονα με το ότι έμαθαν να δουλεύουν, έμαθαν να σέβονται τον συμπαίκτη τους πρώτα κι έπειτα τον εαυτό τους. Δηλαδή ο σεβασμός και η χημεία που γεννήθηκε σε ένα μικρό διάστημα ήταν νομίζω το κλειδί που έφτιαξαν αυτή την εικόνα και τον χαρακτήρα της ομάδας και της επέτρεψε να κερδίζει και να κάνει έστω αυτές τις λίγες νίκες που έκανε.


http://www.flash.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes