Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Τραυματίστηκε από λακκούβα αερίου!


Τα προβλήματα που υπάρχουν σε αρκετούς δρόμους της πόλης, λόγω της εγκατάστασης του δικτύου Φυσικού Αερίου, εγείρουν τις διαμαρτυρίες των ταξιτζήδων αλλά και γενικότερα των οδηγών.

Τραυματίστηκε από λακκούβα αερίου!
Όμως πρόσφατα υπήρξε συμπολίτης ο οποίος κατέφυγε στον Εισαγγελέα Τρικάλων διότι η σύζυγός του, οδηγώντας ποδήλατο στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Συγγρού, απέναντι ακριβώς από τις παλιές Φυλακές, τραυματίστηκε σοβαρά (κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα βραχίονα) πέφτοντας στην άκρη του δρόμου καθώς το οδόστρωμα απ΄όπου είχε περάσει το Φυσικό Αέριο, παρουσίαζε υψομετρική διαφορά από τον υπόλοιπο δρόμο περίπου πέντε εκατοστών!


Ο εν λόγω συμπολίτης κάνει λόγο για προχειρότητα και εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων της κατασκευαστικής εταιρείας που δεν φρόντισαν να αποκαταστήσουν το οδόστρωμα. Το συμβάν συνέβη στις 6 Απριλίου και ο σύζυγος της παθούσης μας έφερε όλα τα σχετικά έγγραφα που προσκόμισε στη δικαιοσύνη στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η γνωμάτευση του νοσοκομείου Τρικάλων. Η υπόθεση καθώς φαίνεται θα έχει συνέχεια...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes