Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Μια ανάσα από την παραμονή ο ΑΣΤ


Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 έκανε σήμερα ο Α.Σ. Τρίκαλα, ο οποίος θριάμβευσε στο ντέρμπι παραμονής στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο επικρατώντας του Αιγάλεω με 73-61.

Μια ανάσα από την παραμονή ο ΑΣΤ Στο πιο καθοριστικό ματς της χρονιάς τα Τρίκαλα έδειξαν ψυχή και δύναμη και με τη στήριξη των φιλάθλων, που κατέκλυσαν το γήπεδο, έφτασαν στη μεγάλη νίκη.
Η επιτυχία της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου ήταν «διπλή», καθώς κάλυψαν και το -7 του πρώτου αγώνα, αποκτώντας το πάνω χέρι στην υπόθεση «σωτηρία».

Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην προτελευταία θέση κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου ο ΑΣΤ παίζει στο Αλεξάνδρειο και το «Σίτι» υποδέχεται τον Πανελλήνιο. Αν χάσουν κι οι δύο ομάδες τότε τα Τρίκαλα θα ολοκληρώσουν τη μεγάλη ανατροπή. Αν φυσικά η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πάρει τη νίκη, τότε θα εξασφαλίσει και μαθηματικά (ανεξαρτήτου αποτελέσματος) την παραμονή.
Σε ότι αφορά στο σημερινό αγώνα τα Τρίκαλα ξέφυγαν από το τρίτο κιόλας δεκάλεπτο και δεν... κοίταξαν ποτέ πίσω. Ο Νικολαΐδης κουβάλησε την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, ο Κατσαρές έδωσε την ώθηση στην τρίτη περίοδο κι ο Χαριτόπουλος ήταν αυτός που «καθάρισε» το παιχνίδι που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς ο ΑΣΤ έδειξε μέσω της άμυνας του ότι το... ήθελε και το πίστευε περισσότερο!
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 15-12, 28-22, 51-33, 73-61
Τρίκαλα (Βαγγέλης Αγγέλου): Ντίκελ 12 (2), Πέττας, Νικολαΐδης 20 (5), Παπαχρήστος, Κατσαρές, Μπόγδανος, Κακλαμάνος 1, Γιανγκό 2, Τζιγκάνοβιτς 12, Έιβερι 10 (2), Χαριτόπουλος 16 (2), Μουτόμπο.
Αιγάλεω (Γιώργος Ζευγώλης): Γκάμπρανς 7 (1), Σούλης 11, Τέιλορ 4, Κουπίδης, ΜακΓκραθ 16 (2), Μαγκουνής 2, Αγγελόπουλος 2, Σιμς 8, Καλλινικίδης 10 (1), Γκρούνχαϊντ 1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes