Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Προσλήψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο και Κ.Υ. Φαρκαδόνας


Την έγκριση για την πρόσληψη 39 ατόμων στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων και 2 στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας ανακοίνωσε, ύστερα από σχετική απόφασή του, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Λέγκας.

Το προσωπικό, που θα εργάζεται με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, θα καλύψει τις επιτακτικές ανάγκες των δύο μονάδων υγείας.
Σε ό,τι αφορά στις ειδικότητες, ενδεικτικά αναφέρεται η πρόσληψη φαρμακοποιών, βοηθών φαρμακείου, νοσηλευτών, χειριστών-εμφανιστών, βοηθών θαλάμων, νοσοκόμων, τραυματιοφορέων και ραδιολόγων-ακτινολόγων.
Με την ίδια απόφαση και σχέση εργασίας εγκρίνεται η πρόσληψη συνολικά 1.060 ατόμων σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία σε ολόκληρη τη χώρα.
Το προσωπικό θα ασκήσει επίσης τα καθήκοντά του σε σημαντικές Μονάδες Υγείας που τίθενται για πρώτη φορά σε λειτουργία όπως, Μονάδες Εμφραγμάτων, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, Μονάδες Εγκαυμάτων, Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών κλπ.
Ο κ. Λέγκας δήλωσε σχετικά: “Με την απόφαση αυτή και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών, καλύπτουμε τις επείγουσες ανάγκες του Νοσοκομείου Τρικάλων και του Κ.Υ. Φαρκαδόνας για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων.
Επιπλέον, το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενισχύεται σε ολόκληρη την Επικράτεια με την πρόσληψη συνολικά 1.060 ατόμων, ορισμένοι εκ των οποίων μάλιστα θα διατεθούν σε εξειδικευμένες μονάδες Υγείας που θα λειτουργήσουν

e-enimerosi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes