Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Δυο κλοπές σε Τρίκαλα και Φαρκαδόνα


Τσιγγάνοι έκλεψαν με την μέθοδο της απασχόλησης 5.000 ευρώ από ηλικιωμένο, ενώ διαρρήκτες σε εταιρεία ταχυμεταφορών πήραν κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 14.000 ευρώ.

Δυο κλοπές καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο οι οποίες σημειώθηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στα Τρίκαλα και σε χωριό του δήμου Φαρκαδόνας
Πιο συγκεκριμένα χθες, στις 2 το μεσημέρι, σε δημοτικό διαμέρισμα της Φαρκαδόνας, ένας 82χρονος έπεσε θύμα κλοπής από τρεις τσιγγάνους, οι οποίοι του πήραν το ποσό των 5.000 ευρώ.
Οι τσιγγάνοι, δυο άνδρες και μια γυναίκα, εμφανίστηκαν ως έμποροι παλιών σιδερικών (παλιατζήδες) και κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του ηλικιωμένου, όπου με την μέθοδο της απασχόλησης αφήρεσαν το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας όπου και καταγγέλθηκε η κλοπή από τον 82χρονο.
Στο μεταξύ, τα τηλεφωνήματα της ζωής τους θα κάνουν οι δράστες της κλοπής ενός πακέτου με κάρτες κινητής τηλεφωνίας που σημειώθηκε την Πρωτομαγιά σε κατάστημα ταχυμεταφορικής εταιρείας στα Τρίκαλα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ο δράστης ή οι δράστες, το χρονικό διάστημα από τις 5.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, αφού παραβίασαν την πόρτα της πίσω εισόδου του καταστήματος, αφήρεσαν ένα δέμα που περιείχε κάρτες κινητής τηλεφωνίας αξίας 14.086 ευρώ.
Προανάκριση για την ανακάλυψη και σύλληψη των δραστών διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

e-enimerosi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes