Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Σε δημοτικό κτίριο το αγροτικό ιατρείο Κλοκοτού



Το θέμα της κατασκευής αγροτικού ιατρείου στον Κλοκοτό εξετάστηκε στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Ευριπίδης Χαρμάνης με το δήμαρχο Οιχαλίας κ. Αθανάσιο Ζιώγκο.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι το αγροτικό ιατρείο θα στεγασθεί σε ήδη υπάρχον κτίριο του Δήμου, για το οποίο ζήτησε από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ να εξοπλισθεί με ξενοδοχειακό και ιατρικό εξοπλισμό.
Από την πλευρά του ο διοικητής διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα προωθήσει το θέμα έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για την δημιουργία του ικανοποιώντας κατ΄ επέκταση τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής για πληρέστερες υπηρεσίες στον τομέα της πρωτοβάθμιας υγείας.


Ένα από τα αιτήματα του δημάρχου ήταν και η εγκατάσταση ξενοδοχειακού εξοπλισμού και η περαιτέρω αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Οιχαλίας, αιτήματα για τα οποία ο Διοικητής της ΥΠΕ δεσμεύτηκε να αντιμετωπιστούν άμεσα τις επόμενες ημέρες.
Τόσο ο κ. Χαρμάνης όσο και ο κ. Ζιώγκος δεσμεύτηκαν να συνεχιστεί και να διευρυνθεί στο μέλλον η ούτως ή άλλως καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Οιχαλίας κ. Ευάγγελος Ζαφείρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes