Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Φαρκαδόνα

Μια όμορφη εκδήλωση με πλούσια δώρα για τους μικρούς δημότες διοργάνωσε ο δήμος Φαρκαδόνας ανήμερα των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Φαρκαδόνα

Ο Αη Βασίλης έφθασε στην κεντρική πλατεία πάνω σε αυτοσχέδιο έλκηθρο με ένα σάκο γεμάτο δώρα τα οποία μοίρασε μαζί με τους βοηθούς του, σκορπίζοντας χαρά στα μικρά παιδιά και δίνοντας ένα διαφορετικό εορταστικό κλίμα για όλους τους δημότες.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε από το δήμο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέων Φαρκαδόνας και του Συνεταιρισμού Γυναικών της περιοχής, τα μέλη των οποίων φρόντισαν να δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα την ημέρα της Γέννησης του Χριστού.

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στο χώρο της πλατείας στη Φαρκαδόνα παιδιά από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, ψάλλοντας τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ λίγο αργότερα δέχονταν και ένα μικρό συμβολικό δώρο από τον Αη Βασίλη.

Στις ευχές που αντάλλαξαν μεταξύ τους όσοι συμμετείχαν στη γιορτή πρόσθεσε και τις δικές του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Χρ. Τόλιος, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων ότι «από την εκδήλωση στέλνουμε κι ένα μήνυμα, ότι πέραν απ’ τις χαρούμενες γιορτές και την αγάπη που θα πολλαπλασιάσουμε στους συμπατριώτες μας με ένα μικρό δωράκι, με ένα γλυκό, με ένα καλό λόγο, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνθήκες, ώστε να ξεπεράσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Παράλληλα παίρνουμε και το μήνυμα εμείς οι μεγαλύτεροι ότι με οδηγό τα παιδιά θα ξεπεράσουμε και την κρύα κατάσταση στον χώρο της οικονομίας». Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τόλιος, παρότρυνε τους γονείς να συζητούν και να παίρνουν τα μηνύματα που στέλνουν τα παιδιά τονίζοντας πως «οι ιδέες και οι απόψεις τους μπορούν να βοηθήσουν σε πολλά ζητήματα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes