Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ξύπνησαν ζευγάρι και τους λήστεψαν!

Μονοκατοικία στην περιοχή Μεζούρλου και περιφερειακής οδού Τρικάλων έγινε στόχος ληστών χθες τα ξημερώματα. Οι τρεις μασκοφόροι δράστες ξύπνησαν ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή όπλων και μαχαιριών τους πήραν 880 ευρώ και άλλα αντικείμενα του σπιτιού. Φεύγοντας τους έδεσαν τα χέρια και τους έκλεισαν στο υπνοδωμάτιο.

Οι ληστές πήραν το αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο εγκατέλειψαν μερικές εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω, σε σημείο κοντά στην περιφερειακή Τρικάλων και εξαφανίστηκαν με άλλο μέσον. Αξιοσημείωτο είναι ότι στη μονοκατοικία υπήρχε σύστημα συναγερμού, το οποίο για άγνωστο λόγο, δεν ήταν ενεργοποιημένο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η ληστεία έγινε στις 4 χθες το πρωί από τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες και είχαν καλυμμένα πρόσωπα με μαντήλια. Οι δύο εξ αυτών κρατούσαν πιστόλια και μαχαίρια. Πρώτα προσπάθησαν να διαρρήξουν μύλο κλειδαριάς μιας εκ των θυρών εισόδου, δεν τα κατάφεραν και δοκίμασαν σε άλλη ξύλινη πόρτα. Εκεί διαπίστωσαν ότι η πόρτα είχε από πίσω αμπάρα. Ούτε αυτή τους σταμάτησε, γιατί ξεκόλλησαν το ταμπλό της πόρτας και μπήκαν στο σπίτι. Παρά τους θορύβους, οι ένοικοι 88 και 84 χρόνων, δεν ξύπνησαν και τους ξύπνησαν οι ληστές.
Οι δράστες τους ζήτησαν και πήραν τα χρήματα και ακόμα γυναικείο δαχτυλίδι, φωτογραφική μηχανή, κυνηγετικό όπλο και δύο αλυσοπρίονα (!). Στη συνέχεια τους έδεσαν πρόχειρα με γυναικείες κάλτσες και τους κλείδωσαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού. Έφυγαν με το ΙΧ του ζευγαριού, το οποίο εγκατέλειψαν κοντά και μέσα βρέθηκαν η καραμπίνα και η φωτογραφική μηχανή. Προηγουμένως έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου και όποιο άλλο καλώδιο έβρισκαν μπροστά τους.
Η ληστεία εντάσσεται σε σειρά παρόμοιων, που γίνονται πάνω από χρόνο, σε μονοκατοικίες σε συνοικίες της Λάρισας, με εισβολές σε σπίτια, πρωινές ώρες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes