Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Ψήφος ανάχωμα στα νέα σκληρά μέτρα»

Σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός κάλεσε τους Θεσσαλούς «να επικυρώσουν την απόφασή τους την πρώτη Κυριακή για Περιφέρεια αδέσμευτη, ανεξάρτητη, ενωτική, ικανή να τους υπηρετήσει και να αμυνθεί σε κάθε επιλογή που υποβαθμίζει τη ζωή τους».

Όπως τόνισε «το δίλημμα, το διακύβευμα των εκλογών της προσεχούς Κυριακής είναι σαφέστατο: Θα πάμε μπροστά την Θεσσαλία με συνεργασία, ενότητα και μαχητική διεκδίκηση ή θα πάμε σε μια Περιφέρεια που θα είναι αιχμάλωτη των κυβερνητικών δεσμεύσεων, του Μνημονίου, της αντιαγροτικής και της αντιαναπτυξιακής πολιτικής;»
Ο κ. Κώστας Αγοραστός αξιολόγησε ως εξής την ψήφο των Θεσσαλών κατά τον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών:
«Οι Θεσσαλοί απέδειξαν και με την ψήφο τους ότι δεν εκβιάζονται, δεν υποτάσσονται, δεν ξεγελιούνται από ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις.
Οι πολίτες θέλουν συνεργασία, σύνθεση απόψεων, ιδεών και θέσεων για τη Θεσσαλία.
Θέλουν να υπάρχει σεβασμός στο διαφορετικό, σεβασμός στην άλλη άποψη, σεβασμός στους αγώνες και στην προσφορά των συνυποψήφιων.
Θέλουν Περιφερειάρχη διεκδικητικό, δυναμικό, ασυμβίβαστο για τη Θεσσαλία».
Απαντώντας σε ερώτηση για το γενικότερο μήνυμα των εκλογών ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε: «Οι πολίτες έστειλαν πολλά μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες με πολλούς τρόπους, τόσο με την ψήφο τους όσο και κυρίως με την αποχή. Η ψύχραιμη αποκωδικοποίηση του μηνύματος είναι αυτονόητη πράξη για καθένα που ασχολείται με τα κοινά.
Βασικό μήνυμα των εκλογών θεωρώ ότι είναι η απόρριψη, η καταδίκη της πολιτικής του Μνημονίου. Οι πολίτες, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα, αντιλαμβάνονται ότι είναι κρίσιμες οι στιγμές που περνά η πατρίδα μας, συνειδητοποιούν όμως ότι η πολιτική που ακολουθείται στο πλαίσιο του Μνημονίου είναι κοινωνικά άδικη, οικονομικά αναποτελεσματική, με δυο λόγια αδιέξοδη».

Καθημερινή εφημερίδα του νομού Τρικάλων «Η Ενημέρωση» 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes